Al vóór haar studie milieubiologie was Adrieke van Herk geďnteresseerd in duurzame ontwikkeling, in de relatie van de mens tot zijn natuurlijke leefomgeving. Logisch, als kind van haar tijd: in haar geboortejaar zag het eerste rapport van de Club van Rome het licht...

Na haar opleiding werkte zij steeds op de raakvlakken tussen (natuurwetenschappelijke) kennis en communicatie, organisatie, financiën, mensen. Eerst als bemiddelaar bij een detacheringsbureau in de natuur- en milieubranche, vervolgens als projectmedewerker, projectleider en beleidsmedewerker bij Rijkswaterstaat en tenslotte als projectadviseur bij een vermogensfonds. Vanaf 2007 werkt zij zelfstandig, met als grote drijfveer zélf scheppend bezig te kunnen zijn, geďnspireerd door de vele geweldige groene, maatschappelijke projecten waarmee ze in haar voorlaatste functie in aanraking kwam.

Verbondenheid, vreugde en plezier in haar werk, én resultaat vindt Adrieke belangrijk. Zij is communicatief ingesteld, heeft een goed invoelend en analytisch vermogen, is een bruggenbouwer, is open en snel enthousiast, en heeft een sterk gevoel voor kwaliteit.

Ook in haar persoonlijk leven 'werkt' A3ke aan een duurzame leefstijl: ze woont met haar man en kinderen in de ecologische woonwijk EVA-Lanxmeer in Culemborg, werkt niet voor niets vanuit huis en probeert ook in haar vrije tijd een bijdrage aan een gezonde samenleving te leveren.

Bekijk het volledige curriculum vitae van Adrieke